Over Perfect IT:

Over Ons

PERFECT IT

Opgericht door de visionair Omar Azouguagh in 2007, heeft Perfect IT sindsdien een ongelooflijke reis afgelegd in de wereld van informatietechnologie. Omar, met zijn Bachelor of Science in Computerwetenschappen en een Master of Science in Software Engineering, heeft met meer dan twee decennia aan ongeëvenaarde ervaring een unieke positie verworven. Gedurende zijn illustere carrière besefte Omar de cruciale rol van beveiliging binnen de domeinen van softwareontwikkeling en architectuur—een realisatie die nu een leidraad is geworden voor ons bedrijf.

Naarmate technologie zich ontwikkelt, anticiperen wij op de groeiende invloed van beveiliging en No Code/Low Code-platforms in de softwarewereld. Bij Perfect IT geloven we echter stevig in het heilige van fundamentele kennis. Deze overtuiging benadrukt het belang van geavanceerde programmering, ingewikkelde datastructuren, de kunst van requirements engineering en de tijdloze essentie van talen zoals C en C++.

Momenteel is Omar bezig met een academische zoektocht, waarbij hij diep ingaat op zijn promotieonderzoek gericht op ‘Security by Design’ — een bewijs van zijn onvermoeibare streven naar kennis en de vooruitgang van IT-beveiliging.

Een cruciaal moment in onze reis vond plaats in 2018 toen we sterke banden smeedden met de opmerkelijke Application Lifecycle Management software, Polarion, van Siemens. Deze synergie heeft Perfect IT in staat gesteld een breed scala aan diensten aan te bieden, die inspelen op de veelzijdige eisen van Polarion. Van de complexiteiten van setup en requirements engineering in samenwerking met Polarion tot adviesfuncties, op maat gemaakte trainingen, en gespecialiseerde Polarion-ontwikkeling — onze expertise is zowel diepgaand als gevarieerd.

Sinds de oprichting in 2007 heeft Perfect IT zijn horizon verbreed door een team van specialisten samen te stellen die opmerkelijke mijlpalen hebben bereikt in het IT-landschap. We zijn trots op onze teamleden die ook docenten zijn aan prestigieuze universiteiten en zo de toekomst van opkomende IT-enthousiastelingen helpen vormgeven.

In de loop der jaren heeft onze reputatie aanzienlijke aandacht getrokken, met toenemende vragen van overheidssectoren, semi-overheidsentiteiten en grote bedrijven om kennis over te dragen aan hun personeelsbestand. Of het nu gaat om basiskennis of geavanceerd onderwijs dat professionals een extra voorsprong geeft, Perfect IT is toegewijd aan het leveren van excellentie.

Ons indrukwekkende portfolio omvat samenwerkingen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de branche, wat getuigt van onze geloofwaardigheid en toewijding. Terwijl we naar de toekomst kijken, blijft onze missie helder: om onberispelijke diensten te blijven leveren en de groei van IT-professionals te bevorderen door middel van eersteklas onderwijs.