polarion

Polarion-implementatie

 – Organisaties helpen bij het opzetten van Polarion ALM vanaf het begin. Van de eerste installatiestappen tot het waarborgen van een robuuste configuratie van de omgeving, biedt ons team een moeiteloze implementatie-ervaring. Met als doel processen te optimaliseren, zorgen we ervoor dat het systeem efficiënt werkt en voldoet aan de uiteenlopende behoeften van projectmanagers, ontwikkelaars en belanghebbenden.

Polarion-configuratie en -aanpassing

 – Omdat we erkennen dat elke onderneming unieke vereisten heeft, specialiseren we ons in het aanpassen van Polarion om aan die specifieke behoeften te voldoen. Van het aanpassen van workflows en het toevoegen van nieuwe velden tot het afstemmen van gebruikersrollen en machtigingen, we zorgen ervoor dat uw ALM-systeem perfect aansluit bij uw organisatorische processen en praktijken.

Polarion-migratie en -integratie

 – Overstappen naar Polarion vanaf andere tools? Ons team biedt naadloze datamigratiediensten, waarbij de gegevensintegriteit en minimale downtime worden gewaarborgd. Bovendien integreren we Polarion met andere systemen en tools, waardoor een samenhangende omgeving ontstaat waarin de informatiestroom gestroomlijnd en efficiënt is over verschillende platforms.

Polarion-adviesdiensten

 – Dankzij onze ruime ervaring met Polarion bieden we adviesdiensten aan die organisaties begeleiden bij het optimaal benutten van hun ALM-systeem. Of het nu gaat om best practices, het aanpakken van specifieke uitdagingen of strategische inzichten over systeemgebruik, onze experts staan klaar om te helpen.

Polarion-ontwikkeling

 – Het verbeteren van de mogelijkheden van Polarion door middel van ontwikkeling is een van onze kernactiviteiten. We creëren aangepaste widgets om gegevens op unieke wijze te visualiseren, maken gespecialiseerde rapporten om inzichten te verkrijgen, ontwikkelen scripts om taken te automatiseren en ontwerpen zelfs plug-ins om functionaliteiten uit te breiden. Daarnaast helpen we bij het opzetten en beheren van Polarion-wiki’s, zodat documentatie en samenwerkingsinspanningen op elkaar zijn afgestemd.

Polarion-onderhoud en -ondersteuning

 – Een van onze kernactiviteiten is het verbeteren van de mogelijkheden van Polarion door ontwikkeling. We creëren aangepaste widgets om gegevens op unieke wijze te visualiseren, maken gespecialiseerde rapporten om inzichten te verkrijgen, ontwikkelen scripts om taken te automatiseren en ontwerpen zelfs plug-ins om functionaliteiten uit te breiden. Daarnaast helpen we bij het opzetten en beheren van Polarion-wiki’s, zodat documentatie en samenwerkingsinspanningen op elkaar zijn afgestemd.